Topp 10 - Värdefulla tips!

1 Bra hudvård är A och O. Ju bättre du sköter din hy desto mindre tid (och kanske pengar) behöver du lägga ned på att göra en avancerad makeup.

2 Vettiga redskap. Även om du inte vill äga miljoner redskap så satsa i alla fall på vettiga sådana som du vet att du kommer att använda ofta. Billiga investeringar kanske inte blir så billiga om dem inte håller i längden.

3 Välj makeupprodukter som passar din hudtyp.

4 Ett snyggt bronspuder, läppglans, mascara och ögonbrynsfärg är ett
säkert kort för att alltid få en fräsch look! Bronspudret gör att du ser frisk ut, läppglans ger fylligare och fina läppar och mascara och ögonbrynsfärg ramar in dina ögon.

5 För en öppnare blick använd alltid en ögonfransböjare innan du sätter på mascara. Du kan också använda en vit kajal på insidan av nedre franskanten för att öppna ögonen. Detta får också ögonvitan att se klarare ut.

6 En highlighterkräm på ansiktets högsta punkter, som kind, näsa, och panna, ger fin lyster. Hyn får en väldigt frisk och fräsch look.

7 Starka färger på makeupen får ett mjukare intryck om man är noga med att tona ut dem vid övergången till ljusare nyanser.

8 Crèmerouge ger en naturlig och fräsch finish och passar jättefint till en dagmakeup.

9 Produkter med lyster eller glans ger ofta ett mjukt intryck och får huden att se slät och fin ut.

10 UT OCH LETA INSPIRATION & SPANA IN NYA TRENDER!


Tack för mej!


Kommentater

Kommentera Emilia här:

Namn:
Kom ihåg mig!!

E-portadress: ([email protected])

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0